Vi har mistet to av våre – ØIF Arendal

Vi har mistet to av våre

Sesongen er så smått i ferd med å starte opp igjen. Siden sist ØIF Arendal-håndballfamilien var samlet har klubben mottatt triste nyheter om to av "våre". Dugnadsmedarbeider Knut Ole Rønningen og ØIF Arendals ambassadør Fredrik Melbye Hødnebø, har begge gått bort.

ØIF Arendal har vært så heldig å ha Knut Ole Rønningen som dugnadsmedarbeider i klubben i mange sesonger. Helt siden klubben flyttet til Sparebanken Sør Amfi har Knut Ole vært en av dem som har gjort det mulig for oss å arrangere hjemmekamper i Norges flotteste håndballarena.

Som dugnadsmedarbeider i billettgjengen, var Knut Ole Rønningen en av de første som publikum og sponsorer møtte ved kamper og arrangementer i Sør Amfi.

Vi har lært Knut Ole å kjenne som en dugnadsmedarbeider som alltid tok ansvar, alltid sa ja og var positiv og med et smittende og godt humør. Han var lun og hjelpsom, stilte alltid opp for alle andre. Han var rett og slett et veldig godt menneske og både Knut Ole, hans vesen og hans gjerninger i og for klubben vil bli dypt savnet.

Litt senere på sommeren fikk vi også den triste beskjed om at Fredrik Melbye Hødnebø var gått bort. En håndballglad Arendalsgutt med fartstid i vår egen klubb. Både på A-laget og ikke minst i yngre rekker. Kanskje var hans sportslige høydepunkt da han sammen med resten av 1979/80-årgangen var med å ta bronse i Narvesenserien (nå Lerøyserien)?

ØIF Arendals spillere og ledere har hatt den store glede av å treffe Fredrik ved de aller fleste kampene ØIF Arendal spilte på Østlandet. Være seg det var Nadderudhallen, Bækkelagshallen, Drammenshallen, Oppsal Arena eller andre haller i nærheten av hovedstaden. I Oppsal Arena har han også kommentert en av våre kamper mot BSK.

Fredrik var en Arendalspatriot og en ØIF Arendal-ambassadør. Han frontet både by og klubb i sin eksiltilværelse i Oslo.

Han var en fantastisk mann med en lunt og godt smil, som det alltid var kjempehyggelig å treffe i de hallene han dukket opp i. En supersosial person som det er tungt å miste. Og som mange i klubben nå kommer til å savne.

ØIF Arendal vil hedre Knut Ole Rønningen og Fredrik Melbye Hødnebøs minne i forbindelse med første hjemmekamp for sesongen den 8. september 2018. I forkant av kampen vil det bli avholdt ett minutts stillhet hvor vi vil minnes dem begge.

Takk for alt dere var for ØIF Arendal.

Hvil i fred.