Følg ØIF Arendal «live» på Facebook kl. 21.00 – møter den islandske toppklubben Haukar – ØIF Arendal

Følg ØIF Arendal «live» på Facebook kl. 21.00 – møter den islandske toppklubben Haukar

I kveld spiller ØIF Arendal den første oppkjøringskampen foran sesongen 2018/19. Motstander er et av Islands topplag, Haukar. Kampen inngår som del av oppvisningskampene under turneringen Generation Handball i Viborg. Og er den første av tre tøffe kamper denne uken for våre gutter i svart og rødt.

Marinko Kurtovic satser på knallhard motstand allerede i første oppkjøringskamp. Haukar kom på 5 plass i en super jevn islandske toppserie. IBV Vestmannaeyjar, Selfoss og Hafnarfjordur endte alle opp med 34 poeng foran Valur med 31. Haukar endte som nummer 5, 5poeng bak troikaen på topp.

Haukar gikk dermed til sluttspillet hvor de slo ut Valur i kvartfinale. I semifinale ble det bråstopp mot serie- og sluttspillsmesteren IBV Vestmannaeyjar. Ikke helt ulikt forholdet mellom ØIF Arendal og Elverum altså.

Kveldens kamp overføres i sin helhet på ØIF Arendals Facebooksider. Følg med fra kl. 21.00!