NM 2. runde: Just vs ØIF Arendal onsdag 29. august – ØIF Arendal

NM 2. runde: Just vs ØIF Arendal onsdag 29. august

2. runde kampen i NM er bekreftet til onsdag 29. august kl. 17.30 i Havlimyrhallen. Kristiansandslaget Just er første hinder på #VeienTilSpektrum. Skulle ØIF Arendal gå videre, venter vinneren i oppgjøret mellom Strømmen Glimt og Kristiansand IF (KIF) i 3. runde.

Alle som har ØIF Arendal i «hjertet» husker godt tilbake til NM-finalen i 2014. ØIF Arendal har bare vært i denne ene finalen og mange drømmer om en ny mulighet til å «mønstre» hele Arendal og Sørlandet til ny NM-fest. Skal det skje må først to sørlandsrivaler «senkes».

I første kamp er det Just som skal til pers. Og går det bra blir det altså nytt sørlandsoppgjør, da mot vinneren av Strømmen Glimt og KIF som også møtes i 2. runde.

Arendal mot Kristiansand i NM!