Til Generation Handball for å møte toppklubbene i Norden – alt «live» på Facebook og Instagram! – ØIF Arendal

Til Generation Handball for å møte toppklubbene i Norden – alt «live» på Facebook og Instagram!

Mandag morgen reiser ØIF Arendal med full tropp til Danmark for å trene, trene og trene. Og som del av denne treningen har hovedtrener, Marinko Kurtovic, lagt innen noen oppkjøringskamper. Og det er mot virkelig kvalifisert motstand.

Allerede tirsdag går første oppkjøringskamp. Den går mot et av de islandske topplagene, Haukar (kl. 21.00). Onsdag er det spillefri, men torsdag og fredag er det skikkelig tøffe motstandere på den andre banehalvdelen.

Torsdag venter GOG Håndbold (kl. 19.30) og fredag står Bjerringbro-Silkeborg (kl. 16.00).

Og i løpet av uken blir det flere oppdateringer fra treningssamlingen. Både på våre nettsider, Facebook-sider og ikke minst på Instagram. På instagram blir det også «liveoverføringer» og intervjuer av spillere og ledere. Husk også laste ned ØIF Arendal-appen, der varsler vi hver gang vi har nyheter å by på!

Så savner du håndballen, så skal vi stimulere godt i uken som kommer.