Uros Tomic: – Selka Eskiseir har masse med penger og satser stort! – ØIF Arendal

Uros Tomic: – Selka Eskiseir har masse med penger og satser stort!

ØIF Arendals målvakt fra forrige sesong, Uros Tomic, kom til klubben fra tyrkisk håndball. Og han kjenner den tyrkiske ligaen godt. - Selka Eskiseir spilte på nivå 2 når jeg var i Trykia. De har investert stort i spillestallen og fikk en topp-plassering første sesongen i eliten. Nå har de investert i tre nye toppspillere, forteller han.

Uros Tomic tror ikke det blir noen enkelt 2. runde i Europacupen for ØIF Arendal. Til det mener han at den tyrkiske klubben, som kommer fra en by med godt over 600 000 innbyggere, er altfor gode og hardtsatsende. 

– De spiller stort sett alltid for fulle haller og med ordentlig tyrkisk stemning. Det er i tillegg til tyrkiske spillere, en god del spillere fra både Balkan og Russland i laget.

Selka Eskiseir var nyopprykket til nivå 1 forrige sesong. Men det tok ikke fra dem en god plassering.

– De gjorde en flott prestasjon som nyopprykket lag. Og i tillegg har de gjort tre nyinvesteringer i årets tropp, så langt. En venstreback, en høyreback og en strekspiller. De kommer til å bite godt fra seg.

– Selka Eskiseir har også en svært god målvakt. Og de har en veldig stor og god linjespiller. Han er fra Egypt og spiller på det egyptiske landslaget. 

Uros Tomic tror allikevel at ØIF Arendal har en mulighet for avansement.

– ØIF Arendal spiller hurtig håndball. Med både raske kontringer og hurtig angrepsspill. Det vil være uvant for Selka Eskiseir. Og her tror jeg den største fordelen til ØIF ligger.

At Marinko Kurtovic skal få god mulighet til å forberede laget er det ingen tvil om. Uros Tomic har allerede sendt over to kamper fra forrige sesong og har lovet mer etterretningsinformasjon.

Tyrkiske slutt-tabellen 2017-18: