Anne-Kari og Åsmund Vaaje Strat har blitt foreldre til Tiril Emilie! – ØIF Arendal

Anne-Kari og Åsmund Vaaje Strat har blitt foreldre til Tiril Emilie!

ØIF Arendal målvakt Åsmund Vaaje Strats kone Anne-Kari, fødte 2. juli parets andre barn, Tiril Emilie. Åsmund forteller om en dramatisk rask hjemmefødsel som både gikk svært raskt og endte veldig godt. - Jeg er dypt imponert og stolt av Anne-Kari, sier han til ØIF Arendal.

Det var mandag 2. juli og ØIF Arendal-målvakt Åsmund Vaaje Strat fikk beskjed av Anne-Kari at nå var det på tide å pakke sammen ting slik at de kunne reise til sykehuset. Fødselen var i gang var beskjeden. Og mens Åsmund pakket begynte ting å skje veldig raskt.

– Hun ropte fra badet at nå måtte jeg ringe etter ambulanse. Og mens jeg stod i telefon, fødte Anne-Kari, forteller han stolt.

Det var ikke så mye barnefaren rakk å hjelpe til med for det gikk utrolig raskt.

– Jeg er så imponert over Anne-Kari. Hun var både fødende og jordmor på en gang. Heldigvis gikk alt kjempebra. Både mor og barn har det flott. Og Tiril Emilie skrek da hun kom ut. Alt var som det skulle.

Åsmund kan også fortelle at storesøster har tatt rollen sin med det samme.

– Amanda Linea synes det er stas. Hun er opptatt av å kose og stelle for sin lillesøster og har allerede blitt en skikkelig flink storesøster.

ØIF Arendal gratulerer Anne-Kari og Åsmund Vaaje Strat. Og selvsagt en stor gratulasjon til Amanda Linea som storesøster!

Åsmund skal bli pappa igjen