Nökkvi Dan Elliðason: – Maximiliam har overbevist meg om «prosjektet» i ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Nökkvi Dan Elliðason: – Maximiliam har overbevist meg om «prosjektet» i ØIF Arendal!

Maximiliam Jonsson har vært "agent" og "salgssjef" for ØIF Arendal noen uker. Og så godt har gjort jobben at hans tidligere lagkamerat, Nökkvi Dan Elliðason, valgte ØIF Arendal. - ØIF Arendal er en klubb med ambisjoner kombinert med et svært godt miljø. Det gjorde valget enkelt, forteller hovedpersonen selv.

Nökkvi Dan Elliðason har allerde noen sesonger bak seg i eliteserien i islandsk herrehåndball. Allerede som 16-åring debuterte han på høyeste nivå. Fra 2014 til 2016 spilte han for ÍBV og i perioden fra 2016-2018 har han spilt for Grótta. Det var i denne klubben at han spilte sammen med Maximiliam Jonsson.

– Jeg snakket med Maximiliam om ØIF Arendal da jeg var på Island. Han fortalte så mye godt om klubben at jeg fant det vanskelig å tro.

Så vanskelig at han valgte å ta en tur til Arendal og Sparebanken Sør Amfi for å være med på noen treninger.

– Jeg kom til Arendal noen dager for å trene med ladet. Og jeg merket med en gang den utrolige atmosfæren fylt med ambisjoner og målsettinger. Når det kunne kombineres med å spille med «Max» igjen, ble det et veldig enkelt valgt.

Han har spilt på yngrelandslagene til Island og beste prestasjon er VM-bronse med U-19 landslaget i Russland!

Nökkvi Dan har også ambisjoner utenfor håndballbanen.

– Nå vil jeg få muligheten til å kombinere håndball på høyeste nivå med mine matematikk-studier på Universitetet.

Velkommen til ØIF Arendal Nökkvi Dan Elliðason!

#LittBedreHverGangViMøtes