Marinko Kurtovic: – Nökkvi Dan er en kommende storspiller! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic: – Nökkvi Dan er en kommende storspiller!

Marinko Kurtovic er krystallklar. - ØIF Arendal får en ung svært talentfull spiller i spillerstallen. Men kan har potensiale til å bli en kommende storspiller. ØIF Arendal-trenere graver dypt i superlativene og er svært glad for å ha Nökkvi Dan Elliðason på plass til oppkjøringen.

– Det er fantastisk å kunne hente en ung og så talentfull spiller. Og at han «plutselig» var tilgjengelig for oss er like fantastisk.

Det er en annen av ØIF Arendals spillere som har stått for «hele rekrutteringen».

– Maximiliam Jonsson har reist verden rundt å spilt håndball. «Max» er en fantastisk likende kar og han setter utrolig gode spor der han han vært. Så også på Island. Og «Max» har stor tro på ØIF Arendal og prosjektet vårt. Så stor at han nå har startet å hente inn spillere han mener kan bidra, ler Marinko Kurtovic.

Nökkvi Dan Elliðason har allerede vært på noen treninger i Sparebanken Sør Amfi. Og Marinko likte godt det han fikk se.

– Han passer perfekt i vår profil. Han kan spille på alle bakspillerplassene og avlaste de etablerte spillerne. Han holder nivået fra første dag.

Ekstra begeistrer er Marinko for spillerens bakgrunn og nasjonalitet!

– Men vet hva man får når man henter islendinger. Det har klubben erfart tidligere. De har en voldsom «attityd» og jobber steinhard. Nökkvi Dan Elliðason har en fantastisk personlighet og vil komplementere spillegruppen på flere områder.

– Vår oppgave blir å utvikle han videre. Han trenger selvsagt tid. Og både han og vi må være tålmodige.

Velkommen til ØIF Arendal og Sparebanken Sør AMFI!

#LittBedreHverGangViMøtes