Tap mot Tyskland for juniorlandslaget Sander og Olaf – ØIF Arendal

Tap mot Tyskland for juniorlandslaget Sander og Olaf

Juniorlandslaget spiller Scandinavian Open i Danmark som oppkjøring til EM i Slovenia senere i måneden. I første kamp ble det tap mot favorittene fra Tyskland, 34-24 (15-6). Våre gutter stod for hver sin scoring.

– Vi må innse at vi har en del å jobbe med inn mot mesterskapet som starter i neste uke. I 1. omgang spesielt, slet vi med å produsere nok muligheter. Tyskland var rett og slett klart bedre enn oss. Vi ble litt passive og for smale i spillet vårt, sier Vidar Gjesdal i trenerteamet til handball.no.

– Etter pause spilte lagene jevnt, men i sum så vi at laget har behov for disse kampene, sier han.

Fredag er Sverige motstander.

FAKTA
Scandinavian Open Championship
Tyskland–Norge 34-24 (15-6)
Kalundborg Hallerne, Danmark
100 tilskuere

Målscorere Norge: Vetle Rønningen, Bodø 7, Thomas Horneland Boilesen, Drammen 5, Sindre Heldal, FyllingenBergen 4, Karsten Skinnarland Enoksen, Runar 2, Jacob Weidemann, Nøtterøy 2, Preben Egeli, Bodø 1, Sander Løvlie Simonsen, ØIF Arendal 1, Olaf Richter Hoffstad, ØIF Arendal 1, Andreas Horst Haugseng, Nærbø 1. Øvrige norske spillere: Emil Kheri Imsgard, Elverum, Ole Nærland, Nærbø, Sander Wennberg Linderud, Elverum, Fabian Sandven, Bækkelaget, Robin Paulsen Haug, St. Hallvard, Alexander Mitrovic, Elverum, Sander Rogne Myklebust, Ski.
Toppscorer Tyskland: Luca Witzke 5.
Utvisninger: Tyskland 4×2 min., Norge 3×2 min