Det ble den lange veien i Europacupen! – ØIF Arendal

Det ble den lange veien i Europacupen!

ØIF Arendal får ingenting gratis i årets Europacup. Laget må inn i første obligatoriske runde, det som er runde 2. 32 lag spiller om avvansement til 3. runde. Der venter 16 nye og høyere rangerte lag. Ett av dem er Bodø!

Tirsdag om en uke (17. juli) er det trekning i årets Europacup. Og ØIF Arendal, som hadde håpet å få walkover til 3. runde, ligger i «potten». Det betyr ennå flere kamper i et allerede trangt kampprogram. Helt når og hvordan vet vi ikke ennå, det er avhengig av hvem motstanderen blir.

Og akkurat det er litt spennende. Det er gode lag fra gode nasjoner allerede i denne runden. Men det er også mer «eksotiske» lag også. Hva med en E-cup tur til London? Det er fullt mulig. Det er ikke mindre enn 3 lag fra Storbritannia i årets turnering. Hellas, Tyrkia og Italia er også litt sommerlige destinasjoner. Og ikke minst Parnassons Strovolou fra Kypros.

Men det er også mulig å komme til litt mer «kronglete» motstandere. Zaporozhye i Ukraina, Dynamo-Victor fra Russland, HC Masheka fra Hviterussland. Gamle Øst-Europa er godt representert i årets Europacup.

Her er oversikt over de 32 lagene som spiller 2. runde. I tillegg ligger det 16 høyere rangerte lag å venter i neste runde. Totalt er det altså 48 lag i årets turnering.