«Max» har re-signert kontrakt med ØIF Arendal! – ØIF Arendal

«Max» har re-signert kontrakt med ØIF Arendal!

Det som har vært en dårlig bevart hemmelighet, er nå offentlig. ØIF Arendals storvokste høyreback, Maximiliam Jonsson, har signert ny kontrakt med ØIF Arendal. "Max" kom til ØIF Arendal i EM-pausen i vinter. Han pådro seg en skade i vårsesongen og er nå under restitusjon. Han forventes å være 100% klar når sesongen starter.

Sammen med klubbens «egne» venstrehendte, Sondre Paulsen og Sander L. Simonsen, utgjør trioen en fryktet høyreside i norsk håndball. I vinter ble Maximiliam «kastet» inn i spillet uten egen oppkjøring med resten av laget.

Foran årets sesong får han med seg hele opptreningsopplegget. En stor fordel både for spiller og laget.

«Max» til til ØIF Arendal fra islandsk håndball. Men han har spilt i Norge får, i Nøtterøy.

Les mer om Maximiliam Jonsson her.

Maximiliam Jonsson slik du garantert ikke kjenner han.

Max ser et stor potensiale