Fem 2003-talenter fra ØIF Arendals «samarbeidslag» på nasjonal samling! – ØIF Arendal

Fem 2003-talenter fra ØIF Arendals «samarbeidslag» på nasjonal samling!

Gjennom sesongen 2017/2018 etablerte ØIF Arendal talentsamlinger for spillere født i 2003 fra Hisøy, Øyestad, Kragerø, Urædd og Larvik Turn. Fem av disse spillerne er tatt ut til en nasjonal talentsamling for 15-åringer.

I forbindelse med ØIF Arendals hjemmekamp mot Bodø i februar, presenterte vi spillere født i 2003 fra Hisøy, Øyestad, Kragerø, Urædd og Larvik Turn. Det var lagenes mest talentfulle spillere som for andre gang denne sesongen var invitert til treningsleir i Arendal.

I tillegg til talentsamlingene, spilte alle samarbeidslagene en miniturnering før en av elitekampene i fjor høst. Finalelagene fra den gangen spilte finalen i pausen på selve elitekampen foran nesten 2 000 tilskuere.

Når Norges Håndballforbund nå kaller inn til den første nasjonale talentsamlingen for denne aldersklassen er det moro å se at hele fem spillere fra denne gruppen har kvalifisert seg. Henrik Øygarden fra Hisøy er eneste «skikkelige» lokale gutt som har fått plass, så langt! Hisøy-gutten er sønn av sin far, Kjetil Øygarden! Ikke så rart at han har blitt et håndballtalent…

Skal vi «måle» etter ØIF Arendals erfaring fra våre talentsamlinger med spillerne i de fem lagene i sesongen som er gått, er det bare et tidsspørsmål før ennå flere i denne gruppen er kvalifisert til nasjonale representasjonsoppgaver…

De fem talentene som er tatt ut i denne omgang er:

Henrik Øygarden, Hisøy
Sondre Jølberg, Larvik Turn
Herman Thysted, Urædd
Jacub Petrzela, Larvik Turn
Eirik Jarl Haukedal, Urædd

Her kan du se alle talentene som er tatt ut.

#LittBedreHverGangViMøtes