Europacup: Seeding og deltakende lag klar til tirsdag! – ØIF Arendal

Europacup: Seeding og deltakende lag klar til tirsdag!

Det hjelper ikke om det er juli og fellesferie aldri så mye, på tirsdag "slipper" EHF oversikten over seeding og hvilke lag som deltar i årets Europacup. ØIF Arendal skal spille i Challenge cup. Og det er mange i klubben som er spente på hvilke motstandere klubben kan komme til å møte.

Førstkommende tirsdag er altså en spennende dag for alle som holder med ØIF Arendal. Da blir det klar hvilken runde klubben skal inn i. Om det blir walkover i både 1. og 2. runde. Eller om klubben må inn fra 2. runde.

Dessuten blir det klart hvilke lag som er påmeldt i Europacup. Og ikke minst seedingen av alle disse lagene. Og det er denne seedingen som vil avgjøre hvilken runde som ØIF Arendal må starte årets E-cup eventyr fra.

Den spennende trekningen, hvor det blir klart hvilket lag vi skal møte, skjer tirsdag 17. juli.