Det hjelper ikke om det er juli og fellesferie aldri så mye, på tirsdag "slipper" EHF oversikten over seeding og hvilke lag som deltar i årets Europacup. ØIF Arendal skal spille i Challenge cup. Og det er mange i klubben som er spente på hvilke motstandere klubben kan komme til å møte.

Førstkommende tirsdag er altså en spennende dag for alle som holder med ØIF Arendal. Da blir det klar hvilken runde klubben skal inn i. Om det blir walkover i både 1. og 2. runde. Eller om klubben må inn fra 2. runde.

Dessuten blir det klart hvilke lag som er påmeldt i Europacup. Og ikke minst seedingen av alle disse lagene. Og det er denne seedingen som vil avgjøre hvilken runde som ØIF Arendal må starte årets E-cup eventyr fra.

Den spennende trekningen, hvor det blir klart hvilket lag vi skal møte, skjer tirsdag 17. juli.