Gulvet har kommet: -Se så fantastisk Sparebanken Sør Amfi blir! – ØIF Arendal

Gulvet har kommet: -Se så fantastisk Sparebanken Sør Amfi blir!

Endelig, nå er det røde og sorte gulvet på plass i Sparebanken Sør Amfi. I dag kunne arrangementssjef Per Carsten Michelsen koste på seg et ekstra stort smil. Med fantastisk hjelp av Reidar Christensen i Fargerike, har ØIF Arendal fått på plass det unike gulvet i klubbens egne "DNA"-farger. Rødt og svart!

Det er bare å glede seg til sesongstart den 8. september. Da vil ØIF Arendals hjemmearena, Sparebanken Sør Amfi, være helt unik i både nasjonal og internasjonal målestokk. Med arenareklame og gulv i rødt og svart blir klubbens hjemmearena helt unik.

– Dette har vi gledet oss til i lang tid. Nå gleder vi oss veldig til å se hvor fantastisk spesiell arenaen blir, forklarer Per Carsten.

Og han har også noen gode poeng å komme med.

– Dette gulvet har vi aldri tapt på! Og det skal gå lang, lang tid til det skjer, ler han. Vel vitende om at klubben heller ikke har vunnet noen kamper på det splitt nye gulvet.

– Vi vil at vår hjemmearena skal være spesiell. Vi vil at både publikum, egne spillere og potensielle nye spillere skal se at det er noe helt spesielt å spille håndball i ØIF Arendal og i Sparebanken Sør Amfi. Dette er bokstavlig talt med på å sette farge på våre hjemmearrangementer, kommer det lattermildt.

8. september er det første hjemmekamp for sesongen. Da blir gulvet brukt for aller første gang, nesten.

– Vi er nødt til å merke gulvet før første kamp. Og Marinko vil gjerne spille på gulvet før seriekampene, så vi kommer til å ha en dag med en test. Kanskje det blir på en åpen trening også. Vi får se når vi får planlagt litt.

#LittBedreHverGangViMøtes