TV2: Framohallen i full fyr! – ØIF Arendal

TV2: Framohallen i full fyr!

I følge TV2 står FyllingenBergens hjemmearena i full fyr og folk i nærområdet bes holde dører og vinduer lukket. Det skjer intens brannslukking og både røykdykkere og utvendig slukkemannskap jobber på plassen.

I følge NRKs intervju med brigadeleder Frank Åstveit tror brannmannskapene at brannen må være påsatt.

– Vi tar utgangspunkt i at brannen er påsatt, for de pallene begynner ikke å brenne av seg selv. Så her er det noen som har sørget for at det har begynt å brenne i pallene, noe som gjør at det nå brenner i hallen, sier brigadeleder Frank Åstveit til NRK.

Brannen ble meldt klokken 05.50. Vaktkommandør Jan Ove Haga ved 110-sentralen i Bergen sier til TV 2 at det var en jogger som varslet om brannen.

TV2: Brann i idrettshall i Bergen