ØIF Arendal senker billettprisene… på nett! – ØIF Arendal

ØIF Arendal senker billettprisene… på nett!

ØIF Arendals administrasjonssjef, Ole Aasen og klubbens arrangementsjef, Per Carsten Michelsen har gode nyheter å by på. - Fra høsten reduserer vi billettprisene med kr. 25,- pr. billett. Men det forutsetter at man handler billettene over nett. Vi har nemlig byttet billettsystem og kjøp over nett er langt enklere nå enn det har vært tidligere, skryter de i kor.

Men det er også litt «ris» bak speilet. Ønsker du å kjøpe billetter på «gamlemåten» i døra, blir det dyrere.

– Det stemmer, i døra øker vi billettprisen med tilsvarende kr. 25,-. Det betyr at man nå sparer kr. 50,- ved å kjøpe billetter over nett, forklarer Ole Aasen.

Billettpriser i Sparebanken Sør Amfi kommende sesong:

Barn kr. 50,- (på nett), mot kr. 100,- i døra.
Honnør kr. 75,- (på nett), mot kr. 125,- i døra.
Voksne kr. 125,- (på nett), mot kr. 175,- i døra.
Familie (2+2) kr. 250,- (på nett), mot kr. 300,- i døra.

– Dersom man kjøper billett over nett nå og har en smarttelefon, trenger man ikke skrive ut billetten. Da holder det med å ta med seg telefon og vise QR-koden man har mottatt. Den vil vi kunne skanne inn, sier Ole.

– Det nye billettsystemet åpner også for endel andre fine ting som vi kommer til å ta i bruk. Et eksempel på det er at når publikum har kjøpt billett, kan de få spesial tilbud på middag og supporterutstyr.

#LittBedreHverGangViMøtes