4 dager fri fra oppstart i juli til seriestart september! – ØIF Arendal

4 dager fri fra oppstart i juli til seriestart september!

Marinko innvilger ikke mange fridagene fra gutta møtes 23. juli og frem til sesongstart 8. september. Bare fire dager uten fellestreninger. I august er det bare søndag 26. august hvor han gir gutta fri fra håndballtrening.

ØIF Arendal har store ambisjoner foran årets sesong. Og målet er å hente titler hjem til Sørlandet. Skal det skje må det trenes med både kvalitet og det må trenes mye. Og ØIF Arendals hovedtrener, Marinko Kurtovic, og klubbens fysiske trener, Hans Olav Uldal, har ikke tenkt å spare på noe som helst.

Her er turneringsprogrammet:
30. juli til 5. august – Generation Handball i Danmark
10.-12. august – Skjærgårdslekene i Tønsberg
16.- 19. august – Eliteturnering i Gøteborg
28. august – Treningskamp i Sparebanken Sør Amfi

Sesongstart lørdag 8. september mot FyllingenBergen i Sparebanken Sør Amfi.