Uavgjort og to tap for ØIF Arendals U-landslagsgutter! – ØIF Arendal

Uavgjort og to tap for ØIF Arendals U-landslagsgutter!

ØIF Arendals to nyervervelser, André Bergsholm Kristensen og Jørg Willian Fiala Gjermundnes, var sentrale i U-landslagets miniturnering i Tyskland i helgen.

Det ble med et poeng, uavgjort mot Israel (26-26). Mot Island med det en knapt ett-målstap 25-26. Mens i lørdagens kamp mot Tyskland måtte våre gutter tåle litt «juling».

Tyskerne vant 30-21 mot Norges U-landslag (født 2000 eller senere).

– Vi spiller egentlig en fantastisk første omgang, men den tyske målvakten stenger rett og slett buret. Han tar fra oss en rekke gode sjanser, og endrer nok på mellom 20 og 30 redninger i kampen, forteller Anstein Engravslia, trener for det det norske U-landslaget. Dermed endte den siste kampen i Lubeck med tap 21-30 for hjemmenasjonen Tyskland.

-Lufta går litt ut av oss utover i andre omgang når vi ikke får utelling på sjansene. Spesielt i første omgang synes jeg vi er skikkelig gode. Selv om vi ligger under 8-12 til pause spiller vi veldig god håndball. Det siste mangler. Man må sette ballen i mål på klare sjanser, sier en tross alt fornøyd Engravslia etter turneringen i Tyskland.

-Jeg synes vi har lært mye, og har en del spillere i bakhånd som kan bidra over sommeren. Nå venter en liten ferie før Scan Iberio og deretter EM.

Norges lag; Andre Bergsholm Kristensen, Markus Nilsen, Robert Jansen, Tollef Lindquist 4, Jonas Elverhøy 3, Henning Lea Knutsen 3, Tobias Grøndahl 2, Mats Rekstad 2, Aleksander Blonz 1, Kristoffer Iversen 1, Birk Inselseth 1, Markus Niva 1, Victor Helsinghoff 1, August Storbugt 1, Alesandro Zulijani 1 og William Fiala.

Flest mål Tyskland; Axel Groller 6.

ØIF Arendal-spillere på U-landslaget