E-cup: – Nedeneshallen godkjent som reservearena! – ØIF Arendal

E-cup: – Nedeneshallen godkjent som reservearena!

Det har skjedd utbedringer bl.a. av lys og toalettforhold i Nedeneshallen. Det har vært med på å gjøre den gamle, stolte hallen skikket til å være reservearena for Sparebanken Sør Amfi. - Det er en faktisk mulighet for at den kan bli tatt i bruk i høst, forteller arrangementssjef Per Carsten Michelsen.

– Det er i forbindelse med E-cup at det kan bli arrangementskollisjon i Sør Amfi. Utfordringen med E-cup er at vi ikke vet når vi skal spille hjemme. Treffer vi på «feil» helg, kan det altså bli hjemmekamp i Nedeneshallen.

I løpet av kort tid nå blir oppsettet for Challange Cup, E-cupen ØIF Arendal skal spille, klart. Da vet vi mer om mulighetene.

– Nostalgikerne som mener at alt var bedre før, kan kanskje få testet ut «tesen» denne høsten, humrer Per Carsten. Selv om han håper å unngå kollisjon.

– Sparebanken Sør Amfi er Norges flotteste håndballarena. Så det er klart at vi ønsker å spille alle kampene der. Men at det både i spillegruppa, blant supportere og sikkert en og annen sponsor, ville blitt verdsatt med en gjesteopptreden i Nedeneshallen, det er vi sikre på.

Så gjenstår det å se hva som blir resultatet når oppsett, seeding og trekning er unnagjort!

#LittBedreHverGangViMøtes