Vet du om en ledig stilling til noen av disse? – ØIF Arendal

Vet du om en ledig stilling til noen av disse?

ØIF Arendals Per Kenny Ekman, Martin Lindell og Kjetil Åndal, ønsker seg alle ut i jobb ved siden av håndballen. Nå er de på jakt etter en deltidsstilling ved siden av håndballen. Kan du hjelpe en eller flere av dem? Da hører vi gjerne fra deg!

Per Kenny Ekman: – Jeg tiltrer gjerne med det samme!

Vår forsvarsbauta, Per Kenny Ekman, ønsker seg en permanent jobb ved siden av håndballen. Han ønsker seg en jobb hvor kan kan bruke kroppen og hvor han samhandler med andre i team.

Kenny ønsker seg ut i jobb allerede nå i sommer om det er mulig. Du kan treffe Kenny på telefon: 922 33 380.

– Jeg er skikkelig motivert for noen nye spennende oppgaver og håper at det finnes muligheter gjennom klubbens nettverk, forteller Kenny.

Martin Lindell: – Trenger du en skikkelig «handyman»? Da er jeg mann!

Martin Lindell ønsker seg en jobb hvor han kan bruke hendene. Gjerne en «vaktmesterjobb». – Jeg har jobbet som vaktmester på større forretningsbygg da jeg spilte håndball i Sverige. Og jeg kan godt tenkte meg en tilsvarende jobb i Arendal.

Samtidig er han nøye på at det ikke skal begrense mulighetene. – Jeg er så absolutt fleksibel. Og jeg er motivert for å starte en karriere i Arendal også utenfor håndball-banen. Det hadde vært supert om noen i klubbens nettverk tok kontakt.

Martin Lindell treffer du på telefon: +46 70 222 38 27

Kjetil Åndal: – Jeg tar en pause i studiene for å satse håndball! Da trenger jeg en bijobb!

ØIF Arendals nyervervelse fra i vinter, Kjetil Åndal, ønsker seg ut i jobb etter å ha avsluttet videregående. Han skal satse et år skikkelig på håndball. Og han trenger en biinntekt.

– Jeg er virkelig fleksibel. Håper bare at noen kan han brukt for litt hjelp slik at det kan åpne for en biinntekt i sesongen som kommer. Jeg er ikke redd for å ta i et tak. Eneste jeg er opptatt av, er at jobben kan kombineres med håndballen. Og jeg skal love enhver potensiell arbeidsgiver at jeg skal ute samme fleksibilitet tilbake, det sier Kjetil.

Kjetil Åndal treffes på telefon: 936 70 810