Uros Tomic til svensk topphåndball – ØIF Arendal

Uros Tomic til svensk topphåndball

ØIF Arendals målvakt siste sesong, Uros Tomic, skal spille for svenske Karlskrona kommende sesong. Den sympatiske målvakten har vært i Sverige siste par dager og fredag kom meldingen om at han har signert kontrakt. - Uros er en fantastisk person og med stor potensiale som målvakt, Karlskrona har vært heldig, forteller Marinko Kurtivic.

Uros Tomic kom til ØIF Arendal foran denne sesongen. Og på høsten var han og Åsmund Strat målvaktsduoen i eliteserien. I januar kom Østerrikes landslagsmålvakt, Thomas Bauer. Thomas ble en foretrukket første målvakt og Uros Tomics spilletid ble endel  redusert.

Og selv om Thomas Bauer også er borte foran sesongen 2018/2019 har Uros ønsket seg nye utfordringer. Det er nå avklart. Karlskrona blir neste stoppested.

Både klubber og spiller har kommet til enighet og fra 1. juli er  Uros Tomic Karlskrona-spiller.

Stortalent klar for ØIF Arendal

Kristijan Jurisic tilbake i ØIF Arendal

André Bergsholm Kristensen på årets lag