Generation Handball og Skjærgårdslekene skal gjøre ØIF Arendal klare! – ØIF Arendal

Generation Handball og Skjærgårdslekene skal gjøre ØIF Arendal klare!

Marinko Kurtovic gjør ikke store endringene på oppkjøringsprogrammet foran årets sesong. Først er det nesten en hel ukes oppkjøring med kamper i den populære turneringen i Viborg, Generation Handball (30. juli til 4. august). Deretter er det Skjærgårdslekene i Tønsberg (8.-10. august).

Det blir en sesongoppkjøring etter en etablert tradisjonen. Og som for fjoråret starter sesongoppkjøringen heldigvis litt sent. Sluttspill og sluttspillfinale i best av tre oppgjør sørget for en gledelig forlengelse også av sesongen som nettopp ble avsluttet.

Og først mandag 11. juni startet fellestreningene opp igjen. Ikke at gutta har hatt fri, det har vært intense egentreninger godt ivaretatt av vår fysiske trener Hans Olav Uldal.

Fellestreningsperioden går fra 11. juni til fredag 22. juni. Altså i to uker. Så er det egentreningsperiode frem til og med søndag 22. juli.

Når gutta møtes i juli er det en tøff fellesuke i Sparebanken Sør Amfi før turen går til Generation Handball i Viborg. Mandag 30. juli er det avreise og i Danmark venter både tøffe treningsøkter og ikke minst kamper.

ØIF Arendal vil være tilstede i Danmark og kampene vil bli «livesendt» på våre Facebook-sider.  

Vel hjemme fra Danmark blir det en kort treningsuke før gutta igjen skal ut i kamper. Det er tid for Skjærgårdslekene. Der er mange av eliteklubbene i Norge samlet. Med andre ord tid for første «styrketest» mot kjente motstandere. Helgen 19.-12. august er det bare å legge turen til Tønsberg. 

Resten av programmet for august er ikke helt avklart. Normalt legger Marinko inn både en og to turneringer. Sesongstart er i år hjemme den 8. september. Da kommer FyllingenBergen på besøk.