Trygve Røisland hedret av Norges Håndballforbund! – ØIF Arendal

Trygve Røisland hedret av Norges Håndballforbund!

Da Norges Håndballforbund region sørvest avholdt håndballting i helgen ble ØIF Arendals "alt-mulig-mann", Trygve Røisland, hedret med hedersbevis for sin innsats og sitt engasjement for håndballen i mer enn 20 år.

Det var hederskomiteen i NHF region sørvest som ønsket å vise Trygve at hele håndballregion har lagt merke til og latt seg imponere av den innsatsen har har lagt ned for sporten vår.

– Vi har tildelt Trygve Røysland fra ØIF Arendal, hedersbevisning under Regionens Håndballting 2-3. juni. Trygve mottar denne etter mer enn 20 års engasjement i håndballen. Som oppmann og materialforvalter. Han er en kjent og populær håndballentusiast og ildsjel, også tidligere fra Ik Grane og nå for ØIF Arendal. Vel fortjent, Trygve!«

Det var hederskomiteens Knut Arne Thorsdahls kommentarer til «vår mann».

– Trygve Røisland er endel av klubbens DNA. Han utgjør klubbes sjel. Han er utelukkende positiv og bidrar med sitt glade åsyn både blant meriterte håndballspillere og små barn på besøk på treningen. For han er alle mennesker like viktige og det viser han i praksis hele tiden. Vi er utrolig heldige som har Trygve på laget. Og vi gleder oss på hans vegne for denne fantastiske utmerkelsen. Den var vel fortjent.

Det er ØIF Arendals daglig leder, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen som skryter Trygve opp i skyene.