Kristijan Jurišić: – Klubbens ambisjoner gjør den attraktiv for spillere som vil noe! – ØIF Arendal

Kristijan Jurišić: – Klubbens ambisjoner gjør den attraktiv for spillere som vil noe!

En er svært tydelig i hvorfor han ville tilbake til ØIF Arendal. - Klubben har store ambisjoner, svært gode resultater. Har vært i toppen siste 4 år og siste to sesonger i sluttspillfinale, dette vil jeg svært gjerne være endel av!

– Jeg gleder meg til å komme tilbake til Arendal. Til klubben, til kamper i fantastiske Sparebanken Sør Amfi. Til landets beste publikum og den mest fantastiske supporterklubben i Norge. Det blir utrolig morsomt å bli endel av alt det som skjer i Arendal om dagen.

Vi møter en svært positiv Kristijan Jurišić på telefon fra Bergen. Det er ikke vanskelig å forstå at han gleder seg til en «comeback» med sørlandsklubben.

– Jeg har et seriemesterskap og ett NM-gull med ØIF Arendal. Både jeg og klubben mangler sluttspillsgull. Så det må være det store målet fremover.

Kristijan Jurišić har spilt sin yngrehåndball i Bærum og for det meste i Haslum. Sesongen 2014/2015 spilte han i ØIF Arendal. Men han angrer ikke på beslutningen om å fortalte klubben den gang.

– Nei, det gjør jeg ikke. Svenn-Erik Medhus var en fantastisk målvakt. Norges beste i den tiden. Jeg var nødt til  se meg om etter en klubb som ville gi meg anledning til fast spilletid på høyeste nivå.

Kristijan ser frem til å møte «gamle» lagkamerater.

– Sånn som jeg ser det, har ØIF Arendal det beste forsvaret i hele serien. Det å komme inn her kommer til å bli en bra opplevelse for meg. Og jeg håper at jeg skal gjøre det til en bra opplevelse for forsvaret også.

Han ser frem til samarbeidet med André Bergsholm Kristensen også. De konkurrerer om plass på Norges rekruttlandslag.

– Først og fremst vil jeg si at er du god nok så er du gammel nok. Det at jeg er noen år eldre og har mer erfaring på dette nivået, gjør ikke at jeg automatisk vil få spilletiden. Den skal vi slåss om på trening og i kamp. Og sannsynligvis gjør det oss begge til bedre målvakter og ØIF Arendal til et bedre lag. 

Han er orientert om at det gjøres avklaringer rundt to av klubbens andre målvakter for fremtiden. Uros Tomić og ikke minst klubbens egen Åsmund Strat.

– Vi er profesjonelle alle sammen, så vi skal klare å forholde oss til den konkurransesituasjon som måtte oppstå.

Velkommen tilbake til ØIF Arendal Kristijan Jurišić, vi er svært glade for å ha deg på laget!