Gjensyn med Kristijan Jurišić i ØIF Arendal målet! – ØIF Arendal

Gjensyn med Kristijan Jurišić i ØIF Arendal målet!

Lukk øynene, tenkt deg tilbake til NM-finalen 2014. Arendal-idrettens stolteste lagidrettsøyeblikk. Oslo Spektrum. Svenn-Erik Medhus hadde ikke sin beste innledning på kampen og et skikkelig ungt målvaktstalent kommer inn og gjør sine saker svært bra. Kristijan Jurišić er tilbake i klubben har har vunnet 2 titler med!

Målvakten Kristijan Jurišić er klar for ØIF Arendal. Han spilte også sesongen 2013/2014 for sørlendingene etter en overgang fra Haslum. I løpet av denne sesongen fikk han med seg både et NM-gull fra Oslo Spektrum i romjulen 2014 og seriemesterskapet for sesongen 2014/2015 våren 2015.

Kristijan Jurišić gikk etter sesongen 2014/2015 til Runar Sandefjord. Der spilte han en sesong før han tok turen over fjellet til Bergen. I Fyllingen Bergen har han spilt siste to sesonger før han nå er klar for ØIF Arendal igjen.

Målvaktstalentet har følgende landskamper for Norge:

Lag Kamper Mål GK 2min RK
Landslag menn junior 12 0 0 0 0
Landslag menn rekrutt 2 0 0 0 0
Landslag menn ungdom 7 0 0 0 0

Kristijan Jurišić flytter til Arendal nå i sommer og er med når klubben starter oppkjøringen nå i juni måned.