Terminlisten klar: -For en forrykende avslutning! – ØIF Arendal

Terminlisten klar: -For en forrykende avslutning!

ØIF Arendal starter serien hjemme mot FyllingenBergen lørdag 8. september. 8. november venter Drammen i Drammenshallen og første kamp etter VM-pausen blir Elverum hjemme i Sparebanken Sør Amfi onsdag 30. januar. Siste to seriekamper våren 2019 er mot Drammen (hjemme) og Elverum (borte)!

Eliteserien har gjentatte ganger vist at alle kan så absolutt slå alle. Men at Drammen, Elverum og ØIF Arendal kommer til å være blant de aller øverste lagene, er nok ikke så galt «tippet».

Og de innbyrdes «slagene» mellom rivalene starter for ØIF Arendal i Drammenshallen 8. november. Og for en forrykende avslutning på seriespillet. 13. mars er siste hjemmekamp og nest siste serierunde, da kommer drammenserne på besøk. Og i siste serierunde 17. mars går ferden til Elverum og Terningen Arena.

Endringer kan forekomme.