To yngre landslagsprofiler klar for ØIF Arendal! – ØIF Arendal

To yngre landslagsprofiler klar for ØIF Arendal!

ØIF Arendal har signert U-landslagsprofilen Olaf Richter Hoffstad og junior-landslagprofilen Jørg William Fiala Gjermundnes i 3-års kontrakter. Olaf Richter Hoffstad kommer fra 1. divisjonsklubben Sandefjord Håndball og er født i 1999. Jørg William Fiala Gjermundnes kommer fra Kristiansands-klubben Randesund og er født i 2001.

Olaf Richter Hoffstad er toppscorer på U-landslaget med hele 111 mål på 38 kamper. Der spiller han sammen med Sander Simonsen (76 mål på 32 kamper) og sammen utgjør «våre» spillere på U-landslaget de som scorer aller mest. Det er kun tre spillere som har scoret flere mål enn Sander. Og Olaf er altså en av disse.

Olaf kommer fra 1. divisjonsspill i Sandefjord Håndball. I Sandefjord har han scoret 66 mål på 22 kamper. Noe som gir 3 scoringer i snitt. Olaf skal studere i Grimstad og kombinerer studier og håndball i ØIF Arendal. Olaf er født i 1999.

Jørg William Fiala Gjermundnes er et skikkelig sørlandsprodukt. Han kommer fra Kristiansandsklubben Randesund. Av mange ansett som et av de største yngretalenter i norsk håndball, uansett alder. Han er født i 2001 og spilte 2. divisjon i Randesund. Han var den 3. mestscorende i 2. divisjon med 132 scoringer som 17-åring! 119 av scoringene var spillemål, 13 kom fra 7-meters merke.

William har 13 kamper og 30 scoringer for juniorlandslaget. Og er med det den 3. mest scorende på «sitt» landslaget. Det er vært å merke seg at han bare er 17 år og at landslaget er for spillere som er 18 år og yngre (født i 2000).

William skal bo og gå på skole i Kristiansand og har som 17-åringer flest ikke «lappen». Håndballtalentets far, Jørg Are Gjermundnes, har vært håndballtrener i et par tiår for gutter, jenter og damelag, i klubber som Randesund, Våg og Vipers. Og han skal også være Williams sjåfør det første året.