ØIF Arendal kjempet frem en tredje kamp! – ØIF Arendal

ØIF Arendal kjempet frem en tredje kamp!

ØIF Arendal møtte fredag Elverum til andre finalen i sluttspillet, første kamp endte med seier dermed må ØIF Arnedal vinne for å presse frem en tredje kamp i Elverum på Tirsdag.

Maximiliam Jonsson scoret kampens første mål og ØIF i ledelsen etter knapt ett minutt spilt. Sondre Paulsen satte inn sitt første for dagen, 2-2 etter fire minutter spilt. Eirik Heia Pedersen scorer sitt første for dagen, 3-4 etter åtte minutter spilt. Maximiliam Jonsson smeller inn sitt andre for dagen, 4-4 etter ni minutter spilt. Josip Vidovic reduserer for ØIF Arendal, 5-7 etter tretten minutter spilt. Jesper Munk setter ballen i mål, 6-8. Sander Simonsen smeller ballen bak Negaard i mål, 7-8 ØIF ett mål bak. Sondre Paulsen setter ballen i mål, 8-8 etter seksten minutter spilt. Kenny Ekman setter ballen i mål fra streken, 9-8 ØIF i ledelsen etter atten minutter spilt.

Sondre Paulsen setter ballen i mål, 10-8 etter nitten minutter spilt. Sander Simonsen er sikker som banken, 11-8! etter tjue minutter spilt. August B. Pedersen setter ballen lekende lett i mål, 12-8 etter tjueen minutter spilt. Sondre Paulsen sender ØIF i føringen, 13-12 etter tjuefire minutter spilt. Josip Vidovic setter ballen  i åpent bur, 14-12 etter tjuefem minutter spilt. Sander Simonsen gjør det sammen som Joisp og setter ballen i åpent mål, 15-12 etter tjueseks minutter spilt. Martin Lindell smeller ballen i buret, 16-14 ØIF to-målsledelse med ett minutt igjen å spille. Martin Lindell smeller ballen i mål, 17-14 ØIF i ledelsen til pause.

August B. Pedersen kontrer inn ØIF Arendals første i andre omgang, 18-14 etter ett minutt spilt av andre omgang. Josip Vidovic setter ballen i mål, 19-14 etter tre minutter spilt av andre omgang. Sondre Paulsen er sikker fra syv-meteren, 20-17 til ØIF etter syv minutter spilt av andre omgang. Sondre Paulsen setter ballen trygt i mål, 21-19 etter ni minutter spilt av andre omgang. Laurtis Rannekleiv smeller ballen i nettet, 22-21 etter fjorten minutter spilt av andre omgang. Sander Simonsen setter ballen i mål, 23-21. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 24-23 etter sytten minutter spilt av andre omgang. Laurtis Rannekleiv setter ballen i mål, 25-25 etter nitten minutter spilt av andre omgang. Maximiliam Jonsson setter ballen i mål, 26-25 etter tjue minutter spilt av andre omgang. Sondre Paulsen setter ballen i mål, 27-27 etter tjuefire minutter spilt. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 28-27 til ØIF med under fem minutter igjen. Eirik Heia Pedersen trer igjen frem og setter ballen i mål, 29-28 med fire igjen å spille. Sander Simonsen setter ballen i åpent mål, 30-28 med tre minutter igjen å igjen å spille. Josip Vidovic setter ballen i mål, 31-29 med to minutter igjen å spille. Sondre Paulsen setter ballen i mål, 32-29 med ett minutt igjen å spille. igjen Sondre, 33-29!!!!!