Marinko Kurtovic: – William er en av de mest spennende talentene i Norge! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic: – William er en av de mest spennende talentene i Norge!

- William er ung. Bare 17-år gammel. Han har allikevel visst på hospiterings-treninger at han her god nok til, allerede kommende sesong, å få spilletid på elitelaget, forteller Marinko Kurtovic. - William er venstreback, men han kan også spille midtback.

Jørg William Fiala Gjermundnes har spilt i Randesund frem til nå. Og han spiller også på juniorlandslaget (født 2000) til tross for at han er født i 2001.

– William har, sin unge alder til tross, vært dominant i Randesund over flere år. Han har vært en bærebjelke for 2. divisjonslaget. Og han er et av Norges største yngretalenter.

Marinko tror at overgangen til ØIF Arendal kan ta supertalentet til «next level».

– Dette steget til elitelaget kan bety utrolig mye for han. Det å få trene hver trening med de beste, vil gi han en mulighet til bare å bli ennå bedre fremover.

William har hospitert på endel ØIF Arendal treningen denne våren.

– Han har visst at han holder nivå til å få spilletid med elitelaget. Det til tross for at han ennå er bare 17-år gammel. Nå må han jobbe med fysikken slik at også det kommer på plass. Det tror jeg kan komme raskere enn han selv aner.

Det er tydelig at Marinko har egne planer for Randesund-talentet.

– Hele hans tid fremover så får han spilt i et bra lag, både på ungdomslaget og på treninger med A-laget. Nå er det opp til William selv å ta konkurransen. Være tålmodig, så kommer mulighetene.