Arendalitter, vi har fått en utfordring å svare på! – ØIF Arendal

Arendalitter, vi har fått en utfordring å svare på!

Først og fremst har våre gutter et finaletap å revansjere fra søndagens kamp på Elverum. Og jammen har vi utenfor banen også blitt utfordret. Så nå appellerer ØIF Arendal til alle arendalitter, austegder og sørlendinger, nå trenger vi at dere møter fulltallig og høylytt til fredagens finale. Seier på og utenfor banen er hva vi sammen skal "slåss" for!

Elitespillerne i håndball har valgt Elverum til årets arrangør. Og Hein Barthold i Norsk Topphåndball adresserer det til bedre stemning i Terningen Arena enn i Sparebanken Sør Amfi. Det kan vi vel ikke la stå uprøvd! Kan vi vel?

Så oppfordringen er klarere og tydeligere enn noen gang. Ta med alle dine venner og gjerne de du ikke kjenner. La oss fylle opp arenaen. Og møt feststemt. Legg sjenanse og ydmykhet til siden. Bruk stemme, hender, bein og alt som kan lage lyd og hjelp gutta til en skikkelig «deilig» revansje når Elverum kommer på besøk.

Det handler om ØIF Arendals stolthet. Det handler om Arendals og sørlandsk stolthet. La oss vise at vi kan vi også! 

Og du, møt gjerne i en rød overdel! Så får vi virkelig satt «farge» på oppgjøret!

ØIF Arendal taper på stemningen i Sør Amfi