– Nå må det mobiliseres! – ØIF Arendal

– Nå må det mobiliseres!

Førstkommende fredag "braker" det løs i Sparebanken Sør Amfi. Andre finale i årets sluttspill skal spilles. Og våre menn har kniven på strupen. Det er et være eller ikke være. Elverum må slås om det skal gå til en avgjørende finale på Elverum tirsdag 22. mai. Og nå trenger gutta deg!

– Vi trenger en fullsatt Sparebanken Sør Amfi og vi trenger at publikum virkelig lager stemning, kommer det fra ØIF Arendals hovedtrener Marinko Kurotvic. Nå må det mobiliseres.

I bortekampen på Elverum spilte våre karer under et fantastisk hjemmepublikum. Det var et «trykk» i hallen som virkelig satte rammer for oppgjøret. Og det var rett og slett umulig å snakke med sidemann når publikum var på sitt høyeste.

Sånn har det ikke vært ofte nok i Sør Amfi. I alle fall ikke så langt i sesongen.

– Jeg håper at publikum kan legge litt «sitt vanlige jeg» tilside og virkelig leve seg inn i kampen med både hender, bein og ikke minst med sin stemme. Om du ikke tror det så er det faktisk slik at publikum kan gjøre en forskjell i slike kamper. 

Ingen må tro at dette oppgjøret er over. Finalen lever i sitt beste velgående og det er mange i ØIF Arendal som gleder seg til en tredje og avgjørende kamp på Elverum.

Har du ikke kjøpt billett ennå? Følg linkene for å kjøpe billetter til kampen og til finalefesten.

Link til billettkjøp

Link til finalefest