Sesongavslutning for G-16 – ØIF Arendal

Sesongavslutning for G-16

De siste kampene for ØIF G-16 ble spilt denne helgen i Bringsluttspillet. Guttene har kjempet hardt for å være i en posisjon til å spille om de gjeveste plassene i Norge. Denne helgen skulle det avgjøres.

Sesongens siste og største mål for G-16 er Bringsluttspillet. Gjennom året er det dette man har trent for og jobbet for. Lørdag ble avgjørende for hvilke sluttspill som ble spilt på søndagen. Lørdagens motstander for ØIF Arendal G-16, var Frogner og Melhus/Gimse.

Kampen mot Frogner skulle vise seg å bli en spennende og nervepirrende affære. Ingen av lagene klarte å opparbeide seg noen særlig stor luke, men det var ØIF som gikk til pause med ettmålsledelse: 15-14. I løpet av andre omgang, klarte ØIF å holde på ledelsen, og vant til slutt med 1 mål. Selv om dette var en lagseier, kan man virkelig skryte av Simen Fedjes 8 mål, og dagens mann i buret som var Oliver Trondal. Keeperen hadde en av sine livs kamper, og skal ha mye av æren for seieren som til slutt endte 26-25 til guttene fra ØIF.

Simen Fedje scoret flere mål igjennom helgen

Kampen mot Melhus/Gimse starta dårlig og ble ikke bedre. Melhus/Gimse kjørte til tider over ØIF. Resultatet med tap. Melhus/Gimse vant til slutt hele Bringserien.

Etter lørdagens kamper ble lagene delt inn i tre nye sluttspill, A, B, C-Sluttspill. ØIF Arendal havnet i B-sluttspillet, og motstanderne ble Bækkelaget og Nærbø. I kampen mot Bækkelaget, ledet motstanderne til pause 7-16. Kampen endte med seier til Bækkelaget.  August Eriksen stod for 6 av målene til ØIF, og ble dermed toppscoreren.

I årets siste kamp var det Nærbø som stod på den andre siden av banehalvdelen. Begge lagene har møtt hverandre ved flere anledninger og rivaliseringen har alltid vært stor, og det var en jevn kamp som ble servert. Lagene fulgte hverandre som skygger, og til pause ledet Nærbø 14-13. Etter pause bytta lagene på å lede, men det var til slutt Nærbø som dro det lengste strået og vant 28 – 24. Oscar Duus Carlsen scoret 9 mål.

Nå er sesongen ferdig for rekruttene. Kaptein Erling Flaten oppsummerer sesongen med å si at gutta er fornøyde. Målene ble nådd, og nummer 8 i Norge er en veldig god prestasjon! Nå gleder vi oss til litt hvile, før vi ser framover til neste sesong.