Bli med på finalefest etter kampen fredag 18. mai! – ØIF Arendal

Bli med på finalefest etter kampen fredag 18. mai!

ØIF Arendal møter Elverum til sluttspillfinale for andre året på rad. I forbindelse med hjemmekampen som spilles fredag 18. mai, inviterer klubben til finalefest etter kampen. - Det blir god drikke, mat og fantastisk stemningsmusikk, forteller klubbens arrangementsjef Per Carsten Michelsen.

ØIF Arendal inviterer til en skikkelig håndballfest etter sluttspillsfinalen 18. mai. Arrangementet skal avholdes på utsiden av Sør Amfi området utenfor cafén. Og Per Carsten spår god stemning.

– Vi håper på et flott resultat fra kampen, så tar vi med oss den gode stemningen til finalefesten samme kveld. Vi håper at alle voksne (aldersgrense er 18-år) håndballvenner, sponsorer, supportere og sympatisører finner veien til en hyggelig kveld sammen, forteller han.

Påmelding på denne linken

Billetter til kampen finner du på denne linken

– Våre gjester får 3 valgfri drikke, en hamburger eller to stykker pizza, transport til byen, stemningsmusikk ved fantastiske Johnny Sandåker og ikke minst setter vi opp busser til byen når det lir på kveld, ivrer Per Carsten. Sammen med Reidar Christensen og Linda Dagestad Øygarden er det langt inn i planleggingen.

Program:

18.15     Kampstart

18.50     Pause

19.05     2. omgang

19.50     Kampslutt (ordinær tid)

19.50     Finalefest

20.00     Musikken spiller opp

23.00     Busstransport til byen

Pris kr. 350,- pr. pers.

Inkl:

3 valgfri drikke, hamburger eller to stykker pizza, inngang finalefest, musikk og transport til byen.

Merk: inngangsbillett til kamp må kjøpes i tillegg dersom du ikke har sesongkort eller sponsorkort.