Billettsalget til sluttspillfinalen er i gang! – ØIF Arendal

Billettsalget til sluttspillfinalen er i gang!

Nå kan du sikre deg finalebillett. Billettsalget er nå tilgjengelig for alle supportere og håndballvenner. Fredag 18. mai kommer Elverum til den 2. finalen i årets sluttspill. Det spilles i Sparebanken Sør Amfi kl. 18.15.

Nå gjelder det å sikre seg billetter til årets store håndballhappening! Fredag 18. mai kommer Elverum til Arendal og Sparebanken Sør. Det er kamp om den gjeve sluttspillstittelen. Og med den den store drømmen om Norges plass i Champions League!

Nå er billettkjøpet åpent. Du kan sikre deg billetter gjennom denne linken:

Billettlink til sluttspillsfinale

Ønsker du også å delta på den store finalefesten etter kamp, kan du kjøpe billetter til den på denne linken:

Billetter til sluttspillsfest

Les mer om sluttspillsfesten her:

Sluttspillsfest i Sør Amfi 18. mai!