Bli med svermen på tur! – ØIF Arendal

Bli med svermen på tur!

Svermen organiserer som vanlig tur til Elverum, denne gangen til første finalekamp! Bli med på tur du også.

Kjære supportere! Vi er i finalen etter en forrykende semifinale mot Drammen igår, det var vinn eller forsvinn og våre beste menn viste gjennom 60 minutter at finaleplassen skulle Øif Arendal ha!
Nå må vi mobilisere, nå må vi vise at vi er Norges beste supportere!

Vi har bestilt 2 busser som begge går søndag 13 mai klokken 11. Det er en tur som krever pauser i forhold til hviletid for sjåføren. En kortere pause på Fokserød og en lengre etter vi har passert Oslo.
Pris for bussen er på denne turen 300,- for voksen og 200,- for barn/student/honnør. Det jobbes med å skaffe sponsorer til kampbiletter.

Vi har reservert 100 billetter til søndagens finale. Vi må sette påmeldingsfrist til torsdag kveld ved midnatt, fredag morgen må vi si fra oss ubenyttede billetter grunnet stor pågang hos Elverum!

Vi håper og tror at dere supportere forstår hvor viktig det er at vi er mannsterke ringside denne kvelden! Vi håper og tror at dere supportere belager dere på å være litt trøtte mandag morgen, eventuelt ordne seg fri fra jobb på formiddagen! På søndag tok guttene oss ett steg nærmere drømmen om Champions League, nå må vi vise guttene at vi er med.

Hvis noen er interesserrt i en overnatting fra søndag til mandag må dere melde fra om dette når dere melder dere på, blir det mange nok prøver vi å få det til.

Påmelding på SMS til Kari 95449538, husk å skrive påstigningssted! Og vær så snill, ikke nøl! Kari jubler for hver eneste melding!

Hilsen oss i styret i Svermen.