ØIF Arendal til finale i sluttspillet! – ØIF Arendal

ØIF Arendal til finale i sluttspillet!

ØIF Arendal møtte ikveld Drammen i Drammenshallen i tredje og siste semifinale i sluttspillet. Det endte med seier til ØIF Arendal dermed er de igjen i finalen i sluttspillet.

Jesper Munk satte inn ØIF Arendals første, 2-1. Deretter August B. Pedersen setter inn en redusering, ØIF Arendal ligger under 3-2. Sondre Paulsen smeller ballen i mål, 3-3 etter tre minutter spilt. Josip Vidovic setter ballen i krysset, 4-4 etter seks minutter spilt. Josip Vidovic setter igjen ballen i mål, ØIF i ledelsen 4-5 etter åtte minutter spilt. Sondre Paulsen lurer Drammensspillerene og setter ballen i mål, ØIF i ledelsen 4-6 etter ti minutter spilt. Jesper Munk står på streken og setter ballen i mål, 5-7 ØIF i ledelsen. Eirik Heia Pedersen smeller ballen voldsomt i mål, 5-8 ØIF i tremåls ledelse DHK tar timeout.  Siden da har Drammen igjen gått opp i ledelsen, 9-8 etter atten minutter spilt. Sondre Paulsen setter ballen i mål, 9-9 etter tjue minutter spilt. Sondre Paulsen setter ballen sikkert i mål fra syv-meteren, 10-10 etter tjuetre minutter spilt. August B. Pedersen setter ballen i mål, ØIF i ledelsen 10-11 med fem minutter igjen å spille. August B. Pedersen tricker ballen i mål, ØIF ledelsen 10-12. August B. Pedersen lynraskt i angrep, ØIF i ledelsen 11-13 med to minutt igjen å spille av omgangen. Josip Vidovic smeller ballen i mål, ØIF i ledelsen 12-14.

Eirik Heia Pedersen får stort rom å spille på da smeller han ballen i mål, ØIF i ledelsen 12-15 etter ett minutt spil av andre omgang. August B. Pedersen lurer sitt femte for dagen, ØIF ledelsen 13-16. Sander Simonsen tricker ballen i mål, ØIF i ledelsen 15-17 etter seks minutter spilt av andre omgang. August B. Pedersen setter ballen i mål, ØIF i ledelsen 17-18. Josip Vidovic setter ballen i mål, 19-19 etter tretten minutter spilt av andre omgang. Josip Vidovic smeller regelrett ballen i mål, ØIF i ledelsen 19-20 etter femten minutter spilt av andre omgang. Martin Lindell setter sitt første for dagen, ØIF i ledelsen 20-21 etter sytten minutter spilt. Martin Lindell setter igjen ballen i mål, ØIF i ledelsen 21-22. Martin Lindell setter igjen ballen i mål, ØIF i ledelsen 22-23 med ti minutter igjen å spille. August B. Pedersen setter ballen i mål, ØIF i ledelsen 23-24 etter tjuetre minutter spilt av andre omgang. August B. Pedersen er sikker fra syv-metern, ØIF i ledelsen 24-25 med tre minutter igjen å spille. Martin Lindell setter ballen i mål, ØIF i ledelsen 24-26 med to minutter igjen å spille. Martin Lindell smeller ballen i mål, ØIF i ledelsen 25-27 i kampens siste minutt. Martin Lindell setter ballen i mål og sikrere seieren, 26-28!

Da spiller vi finale mot Elveurm i sluttspillet.