ØIF Arendal tapte mot Drammen – ØIF Arendal

ØIF Arendal tapte mot Drammen

ØIF Arendal tok torsdag imot Drammen i Sør Amfi til andre semifinale i sluttspillet. Det endte dessverre med tap, og da må ØIF Arendal ut i en tredje kamp til søndag i Drammen.

Josip Vidovic scoret ØIF Arendals første mål etter to minutter spilt, 1-1. Martin Lindell reduserer for ØIF Arendal, 2-2 etter åtte minutter spilt.  Det ble noen målfattige første ti minutter med kun fem scorende mål. Martin Lindell smeller ballen i mål, 3-5 etter tretten minutter spilt. Jesper Munk setter inn sitt første for dagen etter sytten minutter, 4-7.  Jesper Munk setter ballen i mål, 5-9. August B. Pedersen setter ballen sikkert i mål fra syv-meteren, 6-11 etter tjuefire minutter spilt. Josip Vidovic setter ballen i mål, 8-15 etter tredve minutter spilt. DHK ledelsen.

Josip Vidovic satte ballen i mål, 9-15 etter to minutt er spilt av andre omgang. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 10-17 etter seks minutter spilt av andre omgang. Josip Vidovic setter ballen i mål, 11-21 etter tolv minutter spilt. Josip Vidovic setter ballen i mål, 12-21 etter tretten minutter spilt av andre omgang.  Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 13-21 etter fjorten minutter spilt. Sondre Paulsen setter inn flyger, 14-22 etter femten minutter spilt. August B. Pedersen er sikker fra syv-meteren og setter ballen i mål, 15-22 etter sytten minutter spilt. Martin Lindell smeller ballen i krysset, 16-22 etter nitten minutter spilt. August B. Pedersen smeller ballen i mål, 17-22 etter tjue minutter spilt av andre omgang. Da måtte Drammen ta timeout. August B. Pedersen lurer ballen mellom keeper, 18-24 etter tjueto minutter spilt av andre omgang. Martin Lindell smeller regelrett ballen i mål, 19-25 med seks minutter igjen å spille. Josip Vidovic setter ballen i mål, 20-26 med ett minutt igjen å spille. Eirik Heia Pedersen satte ballen i mål, 21-26. Dette ble også sluttresultatet.