Bent Svele: – Jeg gleder meg til en intens kamp med høy temperatur! – ØIF Arendal

Bent Svele: – Jeg gleder meg til en intens kamp med høy temperatur!

TV2 ekspert, Bent Svele, gleder seg til kveldens sluttspills semifinale mellom ØIF Arendal og Drammen. - Lagene er så jevne. Så det er umulig å spå noe utfall. Jeg gleder meg til en intens, morsom og høydramatisk semifinale med temperatur og kontroversielle situasjoner foran et fullsatt Sør Amfi.

TV2 skal sende kveldens semifinalekamp mellom ØIF Arendal og Drammen. Og TV2s to ringrever, Harald Bredeli og Bent Svele, kommer til å sitte «ringside» og kommentere. Sistnevnte gleder seg veldig.

– Jeg elsker kamper med temperatur. Det er helt strålende. Og det skal være litt «greier». Dessuten opplever vi at sluttspillet på ingen måte er så åpent som alle trodde. Elverum tapte både borte mot Kolstad og Haslum i går og må ut i et tredje oppgjør. Og serietoer og NM-mester Drammen tapte første hjemme mot ØIF Arendal.

Og TV2 eksperten har mye godt å si om herreklubbenes sluttspill.

– Sluttspillsmodellen på herresiden er helt herlig. I best av tre kamper blir det akkurat det vi ser i årets sluttspill. Det blir mye folk både på Elverum, på Nadderud i Drammen og forhåpentligvis blir det fullt i Sparebanken Sør Amfi i kveld også. 

Bent Svele har notert seg at det er flere herreklubber som vil opp og frem og at det gjør godt for norsk herrehåndball på klubbsiden.

– Elverum ønsker å beholde «sin» Champions League-posisjon. Drammen vil tilbake og er tilbake i toppen av norsk herrehåndball der de hører hjemme. ØIF Arendal har klare ambisjoner om å ta Champions League-posisjon. Sånt blir det bedre klubber og bedre håndball av. Det er rett og slett moro.

Han tror at ØIF Arendals største sjanse for å avgjøre semifinaleoppgjøret er i kveld.

– Det er litt som det var mot Elverum i finalen i fjor. ØIF Arendal vant borte og hadde det perfekte utgangspunktet i hjemmeoppgjøret. Den gangen og mot Elverum gikk det ikke. Oppgjøret gikk til en tredje kamp i Terningen. Jeg tror at ØIF Arendals største sjanse er å avgjøre i kveld. Og lagene er så jevne at det er umulig å spå.

Og en faktor tror han kommer til å bli helt avgjørende.

– ØIF Arendals målvakt Thomas Bauer har begynt å levere varene. Det blir helt nødvendig også i kveld. Klarer han det skal det bli vanskeligere for Drammen. Men jeg tror at den som skal gjette utfallet av kveldens oppgjør må være spåmann. Og jeg gleder meg til en skikkelig intens og morsom håndballkamp. 

Kampstart i Sparebanken Sør Amfi i kveld kl. 19.45!

Marinko samler troppene på onsdag

Dramatisk i første kamp