Haslum presset frem ny semifinale – ØIF Arendal

Haslum presset frem ny semifinale

Onsdag ettermiddag møttes Halsum og Elverum til andre semifinale i sluttspillet i Nadderud Arena.

Haslum tok imot Elverum til hjemmekamp i Nadderud Arena, dette var den andre kampen i semfinalene i sluttspillet, Elverum vant første kampen i Terningen Arena og hadde dermed «Matchballen» og kunne avgjøre i Nadderud Arena. Det ble en vanskeligere affære enn først antatt for Hedmarkingene. Elverum startet bra og gikk til pause i ledelsen.

Etter pause forsøkte Haslum etter beste evne å kjempe seg tilbake i kampen. De reduserte til 14-16 og det var kamp igjen. Etter 40 minutter slo Haslum tilbake og utlignet til 17-17. Og ett minutt senere tok de ledelsen for første gang, 18-17. De siste ti minuttene fulgte lagene hverandre tett. Haslum utlignet både til 22-22 og 23-23. Haslum tok ledelsen 27-26 halvannet minutt før slutt, og like etter 28-26. Dermed vant Halsum kampen 29-28.