Spillere og trenere allerede på plass i Drammen! – ØIF Arendal

Spillere og trenere allerede på plass i Drammen!

Allerede kl. 19.30 søndag kveld ankom våre spillere Drammen hvor første sluttspillskamp skal spilles mandag kl. 19.00. - Spillerne har sovet riktig godt. Men treneren er nervøs, ler ØIF Arendals trener Marinko Kurtovic. - Så alt er normalt. Det er den gode før-kampen følelsen, forklarer han.

ØIF Arendal levner ingenting til tilfeldighetene. Før første semifinale, i best av tre oppgjøret mot Drammen, har våre menn forberedt seg på beste vis. Allerede søndag gikk bussen til Østlandet.

– Jeg ser at spillerne har det bra. Og jeg ser allerede at stemningen er på topp. Sånn er det når vi får forberede oss på beste vis og vi får reise dagen før og kan gå inn i «håndballboblen».

Søndag tok Strømsgodset imot Rosenborg i Drammen. Trønderne tok med seg to poeng hjem. Det tror Marinko at ØIF Arendal også kan gjøre.

– Rosenborg satte standarden i går. Vi får forsøkte å gjøre det samme på håndballbanen. Vi får ta med oss den positive følelsen som Rosenborg reiste fra Drammen med og omsette den til håndballbanen, kommer det muntert.

Men han liker det han ser tidlig på kampdagen.

– Altså, spillerne ser veldig skjerpet ut. Det har gått inni  «håndballboblen» og sånn har det sett ut helt fra i går. Akkurat det kan bli en ubehagelig overraskelse for Drammen. 

Hvordan ser spillertroppen ut. Er alle disponible.

– Spilletroppen ser ut som den har gjort de siste kamper. Alle er på plass av dem som kan spille. Savner selvsagt et par stykker. Men det har vi gjort siste tiden og det har gått bra allikevel. 

Bli med Svermen i busstur til Drammen. Eller ta bilturen! Skulle du mot formodning ikke kunne reise til Drammen, går kampen på handballtv.com fra kl. 18.50 i kveld.

Sondre er for å gi alt mot Drammen

Herman Vildalen om det å møte ØIF Arendal

Eirik Heia Pedersen drømmer om Champions League