ØIF Arendal mot Drammen i sluttspillsemifinale – uavklarte spilledager! – ØIF Arendal

ØIF Arendal mot Drammen i sluttspillsemifinale – uavklarte spilledager!

Sent i går natt (!) ble det klart at Elverum har valgt Haslum i semifinale. Dermed blir et Drammen og ØIF Arendal som møtes i den andre semifinalen. Kampene skal i utgangspunketet spilles førstkommende helg i Drammen med retur onsdag 2. mai i Arendal. Det byr imidlertid på problemer for drammenserne som ikke har hall kommende lørdag og søndag. Klubbene jobber nå med nye spilletidspunkt.

Drammens daglige leder Arne Dokken har kommet til ØIF Arendal med følgende forespørsel:

«DHK har ikke hall  den 28 eller 29. april. Det arrangeres GLASSCUP (Glassverket IF) i hallen og de holder på fra morgen til kveld lørdag og søndag. Vi må derfor spille kamp mandag 30. april og ønske om returkamp torsdag 3. mai.»

I utgangspunktet er reservedatoen for helgens kamp allerede onsdag 25. april. Men Drammens halltrøbbel har ikke vært kjent for andre enn NHF/Norsk Topphåndball og således virker det usannsynlig at det kan spilles allerede om to dager.

En eventuell tredje kamp er satt til søndag 6. mai. Som utgangspunkt skal første kamp gå i Drammen, kamp nr. 2 i Arendal og en eventuell tredje kamp i Drammen igjen.

Mer informasjon kommer så snart ting er avklart.