Bringrunde for J16 – ØIF Arendal

Bringrunde for J16

ØIF Arendal J-16 måtte ta nesten full pot mot de fire lagene de måtte. Dette klarte de og nå er de klare for Bringsluttspillet

Utgangspunktet var klart:
For å ha mulighet til å kvalifisere seg til sluttspill i Bring-serien burde laget ha full pott på de fire siste kampene.
Ikke et enkelt utgangspunkt når lagene de skulle møte var bl. a. Fjellhammer, Haslum og Byåsen.
Lag som i en årrekke har levert gode prestasjoner i sluttspillet i Bring.
Jentene gikk til verket med krum hals.
I første kamp på lørdag sto Byåsen på motsatt banehalvdel.
Kampen startet bra for ØIF-jentene, men Byåsen kom tilbake i kampen.
I andre omgang bølget den frem og tilbake og Byåsen var en periode oppe i 3 måls ledelse.
Forspranget ble innhentet og mot slutten hadde ØIF ett målsledelse.
I kampens siste sekund satte Byåsen inn utligningen og resultatet ble uavgjort 18 -18.
Neste kamp: Fjellhammer.
Et lag vi aldri hadde slått tidligere….
En jevn batalje hele veien og endelig var marginene på vår side!
Seier med 1 mål:  24 -23. En barriere var brutt!!!
Fokus inn mot søndagen var å ikke undervurdere dagens første motstander, som på papiret var et svakere lag enn ØIF. Jentene hadde gjort jobben og vant komfortabelt 31 -19.
Siste kamp var ren cupfinale – med seier ville vi være i sluttspillet!
ØIF-jentene åpnet noe nølende og det var jevnt de første minuttene.