Bringrunde 21.-22. april – ØIF Arendal

Bringrunde 21.-22. april

For å gå videre til sluttspillet, måtte ØIF Arendal G-16 vinne 2 av 4 kamper. Det klarte de, og ØIF er å se i årets Bringsluttspill

ØIF Arendal G-16 har brukt de siste ukene til å forbedre seg til den avgjørende Bringrunden. Nå skal det avgjøres hvem som blir med i det nasjonale sluttspillet. Med 4 av 8 poeng vil ØIF være klare for sluttspillet.

Joakim Ulven med 6 mål i første kamp

Det stod mellom 4 lag: Viking TIF, Melhus/Gimse, Havørn og Ros.

Den første kampen mot Viking TIF viste seg å bli en bagatell for ØIF-guttene. Til pause ledet ØIF 4-16, og flere navn kom på scoringlista. Toppscorer i kampen var Joakim Ulven, som fra sin strekposisjon satte inn 6 mål.

Mot Melhus/Gimse ble det vesentlig jevnere. Melhus/Gimse ledet 15-14 til pause. Melhus/Gimse dro ifra ØIF-guttene i 2.omg og ØIF tapte 22-28.

Havørn er et av lagene som ØIF har møtt i en årrekke, og har vært blant de største konkurrentene i regional serie. Derfor var det to lag som kjente hverandres styrker og svakheter som stod ovenfor hverandre søndag morgen. Dessverre endte kampen med tap 14-29, og ØIF måtte vinne siste kamp mot Ros for å gå videre til sluttspillet. Toppscorerne for ØIF var igjen Joakim Ulven og Fredrik Dahl, begge med 3 mål.

I den siste og avgjørende kampen møtte ØIF-guttene Ros. Til pause ledet Ros 12-9, men kampen ble snudd, og ØIF Arendal G-16 er å se i årets Bringsluttspill etter å ha vunnet 29-20!