Kenny Ekman: -Deilig å allerede være klare for semifinale! – ØIF Arendal

Kenny Ekman: -Deilig å allerede være klare for semifinale!

Kenny Ekman sto en veldig bra kamp i forsvar under gårsdagens kamp, vi har tatt en prat med forsvarskjempen!

Kenny Ekman gratulerer med avansementet, det ble en nervepirrende kamp i Bergen men dere trakk det lengste strået, hvordan føles det?

Det är en sjukt skön känsla att avancera till semi finalen, vi har haft en mindre lyckad halvdel av säsongen efter jul, så är sjukt stolt över alla som tillhör laget hur vi har rest oss upp i slutspelet och slog tillbaka i kvartsfinalen mot Fyllingen. Härligt är de!

Banens beste i går, det er ikke ofte en forsvarspiller får banenes beste! Men det tyder på ett veldig bra forsvar slik vi fikk se.

Jag uppskattar verkligen att jag fick BB priset, men vi är 6 st som står i försvaret och krigar och bak har vi en målvakt som gör ett strålande jobb. Det är inte ofta en försvarspelare får den, men det är lika viktigt att göra ett gott jobb i försvar som att scora mål framåt.

Eirik Heia Pedersen snur kampen nærmest på egenhånd ved å score tre mål på rappen og står godt i forsvar sammen med deg og Josip, hvor viktig er det at kapteinen står slikt frem?

Eirik ska ha väldigt mycket skryt, han är alltid den som alltid går fören med god Attityd, och possitiv inställning. Han har 3 scoringar i 2 halvlek som är direkt avgörande att vi kommer tillbaka i kampen och går upp i ledningen.

Josip Vidovic gjorde et meget overraskende comeback i går og spilte så og si hele kampen og sto veldig godt i forsvar sammen med deg hva har han og si for forsvaret?

Josip är en väldigt viktig bricka i vårat 5-1 försvar. Han är en trygghet, samarbetet mellan mig och josip är väldigt bra, efter så många år sammen så känner man varandra väldigt gott hur man jobbar. VÄLDIGT gott att ha han tillbaka!