Gratulerer Vipers med første seriemesterskap! – ØIF Arendal

Gratulerer Vipers med første seriemesterskap!

Tyngdepunktet i norsk elitehåndball flyttes sørover. Vipers andre tittel for året er Sørlandets 5 på siste 3 sesonger. Og ennå har våre «søstre» ennå lengre sør los på 2 mulige titler til. Mens våre gutter jager sesongen første i sluttspillet.

Det er utrolig morsomt med Vipers erobring av kvinnenes håndball hegemoni.Med NM-titlen i romjulen,  seriemestertittel  og E-cup finaleplass i EHF-cupen. Og hvor «våre» jenter slo ut «Larvikdødaren» fra samme cup i semifinalen er det snakk om et troneskifte i norsk damehåndball.

ØIF Arendal vet innmari godt hvor fantastisk det første seriemesterskapet «smaker». Noe vi unner ikke bare Vipers, men hele Kristiansand og Sørlandet. Dette bør bli en vitamininnsprøytning til hele dame- og jentehåndballen her sør.

Ekstra moro er det at Sørlandet er i ferd med å bli en av landets aller sterkeste regioner på elitenivå.

Neste målsetting må være at Vipers og ØIF Arendal «henter» hvert sitt seriemesterskap i samme sesong!