Nå kan ØIF Arendal avgjøre i Bergen – ØIF Arendal
Det løsnet skikkelig for Martin under gårsdagens kamp

Nå kan ØIF Arendal avgjøre i Bergen

ØIF Arendal tok seieren i Sør Amfi igår og kan nå avgjøre om det blir enda en kamp i Sør Amfi eller om de går videre til semifinalen.

Sluttspillet for herrer begynte for alvor i går da møtte ØIF Arendal FyllingenBergen i Sør Amfi det endte med hjemmeseier 30-24, Elverum møtte Kolstad hvor de gjorde grei prosess og vant hele 42-22! Og Halden møtte Haslum i det som ble en jevn kamp som Halden vant tilslutt 26-24. Drammen møter Bækkelaget mandag kl 19:00, dette er siste kampen i første runden i kvartfinale for sluttspillet.

«Dette er på ingen måte kjørt og vi er mer motivert enn noengang til å slå tilbake. Vi må bare fylle hallen på onsdag og vise vårt publikum en helt annen energi enn vi klarte i denne kampen» Sa Andreas Gjeitrem til FyllingenBergens hjemmeside.

Det var mye positivt å si om gårsdagens kamp, keeperspillet i Thomas Bauer tok seg skikkelig opp og stengte regelrett buret de siste ti minuttene. Martin Lindell som tidvis har slitt etter han kom tilbake fra skade løsnet det også skikkelig for, han ble også mestscorende med ni mål. Sondre Paulsen som har spilt i ØIF Arendal i all sin tid scoret også sitt tusende mål for ØIF Arendal, dette er hva vi kan kalle en ekte legende!

ØIF Arendal møter FylligenBergen til onsdag i Framohallen kl 18:00! Kampen ser du på handballtv.com eller hos No.1 Sportsbar i byen.