ØIF Arendals røde og sorte gulv kommer ikke frem i tide! – ØIF Arendal

ØIF Arendals røde og sorte gulv kommer ikke frem i tide!

ØIF Arendals røde og sorte gulv skulle etter planen vært klart til sluttspillstart 15. april i Sør Amfi.

Men slik blir det imidlertid ikke. Det vil ikke bli det røde og sorte gulvet i første sluttspillkamp som planlagt, det er fordi det har vært forsinkelser.

– Nå tar vi nye steg innenfor driftsområdet som jeg er ansvarlig for, nemlig arrangement. Vi er ikke så rent lite stolte av å kunne presentere et helt nytt gulv i klubbens farger. Der blir vi rett og slett helt unike. Når du ser kamper på TV fra Sparebanken Sør Amfi, vil det være den eneste arenaen i Europa hvor du umiddelbart vil kjenne igjen hallen. Du vil kjenne den igjen på de unike fargene. Sa Per Carsten Michelsen om gulvet som er planelagt.

Les saken om gulvet her