ØIF Arendal tok første stikk mot Fyllingen i sluttspillet! – ØIF Arendal

ØIF Arendal tok første stikk mot Fyllingen i sluttspillet!

ØIF Arendal tok søndag kveld imot Fyllingen fra Bergen i første kvartfinale i sluttspillet. Det endte med seier til ØIF Arendal som tok første stikk før de møter dem i Bergen til onsdag.

Sondre Paulsen satte inn ØIF Arendals første for dagen, 1-0 etter ett minutt spilt. Fyllingen reduserte på en straffe i neste angrep. Jesper Munk satte inn sitt første for dagen, 2-1 etter fem minutter spilt. Fylligen fikk enda en straffe der gjorde de ingen feil, 2-2. Sondre Paulsen setter igjen ballen trygt i mål, 3-2. August B. Pedersen får en kontringsball fra Thomas Bauer og gjør ingen feil foran mål, 4-2 etter åtte minutter spilt. August B. Pedersen gjør igjen ingen feil foran mål, 5-2 etter åtte minutter spilt.

August B. Pedersen gjør ingen feil fra syv-meteren, 6-3 etter elleve minutter spilt. Martin Lindell stiger til værs og setter ballen kruttsterkt i mål, 7-4. Sondre Paulsen setter ballen i mål, 8-4 etter fjorten minutter spilt. Dette var Sondres 1 000 mål for ØIF Arendal. Martin Lindell setter ballen i mål, 9-4. Da tok Fyllingen timeout! Martin Lindell smeller ballen i mål, 10-5 etter femten minutter spilt. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 11-5 etter sytten minutter spilt. August B. Pedersen er sterk foran mål idag og setter inn sitt fjerde for dagen, 12-5 etter tjue minutter spilt. Sondre Paulsen setter ballen trygt i mål, 13-6 etter tjueen minutter spilt av første omgang. Sondre Paulsen setter ballen trygt i mål fra syv-meteren, 14.8 etter tjuefem minutter spilt.

Martin Lindell startet andre omgang med ett pang, 15-10 etter 50 sekunder spilt av andre omgang. August B. Pedersen er sikker fra syv-meteren, 16-12 etter fire minutter spilt av andre omgang. Martin Lindell setter ballen i mål, 17-13.  August B. Pedersen er så sikker fra kanten, setter igjen ballen i mål, 18-15 etter åtte minutter spilt av andre omgang. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 19-17 etter ti minutter spilt. Martin Lindell stiger til værs og setter ballen i mål, 20-18 etter elleve minutter spilt av andre omgang. Sondre Paulsen setter ballen sikkert i mål, 21-18 til ØIF Arendal. Martin Lindell setter som så manger ganger før i dag, ballen i mål, 22-18 etter fjorten minutter spilt av andre omgang. August B. Pedersen setter igjen ballen i mål, 23-19. Sondre Paulsen setter ballen i mål, 24-20 etter seksten minutter spilt. Jesper Munk setter ballen trygt i mål fra streken, 25-22 etter nitten minutter spilt av andre omgang. Martin Lindell setter ballen i mål, 26-23. Martin Lindell, 27-24 med to minutter igjen å spille. Laurtis Rannekleiv sette ballen sikkert i mål, 28-24 med ett minutt igjen. Sondre «tricker» ballen forbi keeper og i mål, 29-24. August B. Pedersen setter ballen i mål, 30-24 dette var også kampens siste mål.

Thomas Bauer stenger buret de siste minuttene og var sterkt delaktig til at ØIF Arendal tok seieren.