Tore André Lunde: – oppgjørene mellom ØIF Arendal og FyllingenBergen oftest blir gjevne og spennende! – ØIF Arendal
FOTO: Fred Ivar Utsi Klemetsen

Tore André Lunde: – oppgjørene mellom ØIF Arendal og FyllingenBergen oftest blir gjevne og spennende!

Første kvartfinale i Sør Amfi nærmer seg, vi har tatt en prat med en av FyllingenBergens viktigste spillere Tor Andre Lunde, som gir seg etter sesongen.

Tore André Lunde, nå er sluttspillet her, hvordan kjennes det

– Det skal bli kjekt å komme i gang med sluttspillet. Serien er viktig men i sluttspillet blir det mer spenning når det står om vinn eller forsvinn i best av 3 kamper mot lagene vi møter.

To tap på to mulige kamper i serien mot ØIF Arendal, hva må til for at dere skal så ØIF Arendal nå?

– ØIF Arendal er et veldig godt lag og et av de lagene vi ikke har vunnet mot i år. Det er godt at vi få muligheten til å endre på dette. Det blir avgjørende å spille strukturert angrepsspill og et godt returløp, hindre ØIF de enkle målene i deres kontra ankomst spill. Der er de dyktige. Setter vi også et godt forsvar, er jeg sikker på vi har gode muligheter for å gå seirende ut av denne duellen.

Deres form har steget veldig etter jul der ØIF Arendal har sunket, hva slags innvirkning har dette på denne kvartfinalekampen?

– Ja vi har hatt en stigende form etter jul og det gir en trygghet i laget. Men sluttspill er sluttspill og disse kampene lever sitt eget liv. Men selv om ØIF sin formkurve har pekt litt nedover nå mot slutten av sesongen så tror jeg de hever seg til sluttspillet og blir noen tette og gjevne kamper oss i mellom.

Hvordan syntes du selv at din sesong har vært så langt?

– Jeg har hatt en god sesong så langt. Startet litt rolig de første kampene men etter det har jeg hatt gode prestasjoner gjennom sesongen. Litt spesielt er det også, nå som det er min siste sesong før jeg legger opp.

Hvorfor skal publikum møte opp i Sør Amfi og hva kan vi forvente oss av denne kvartfinalene i sluttspillet?

– Publikum bør komme å se første kamp fordi oppgjørene mellom ØIF Arendal og FyllingenBergen oftest blir gjevne og spennende. Det ble det også i første kampen i sluttspillet oss i mellom i fjordårets oppgjør hvor FyllingenBergen vant første oppgjøret. Dette kommer til å bli utrolig gjevne og spennende kamper og det laget som står sterkest i de 5-10 siste minuttene i kampene vil gå seirende ut til slutt.