Sesongavslutningen for G-18 – ØIF Arendal

Sesongavslutningen for G-18

G-18 har kamper i Nedeneshallen til helgen. Lørdag kl 17:10 og søndag kl 16:30.

Nå nærmer det seg sesongslutt for ØIF Arendal G-18. Kommende helg blir avgjørende når medaljene skal deles ut. Tar G-18 medalje bak suverene Nærbø? Det gjenstår 2 kamper, en mot tabellrival Randesund, og en mot tabelljumbo Viking 2. Med 2 poeng i løpet av helgen, er guttene sikret minst bronse, og 4 poeng gir sølv.

Lørdag 14.04 kl 17.10, kommer Viking 2 på besøk i Nedeneshallen. Dette laget ble meldt på midt i sesongen, og ØIF har derfor ikke møtt dem. De kommer ned til Sørlandet for å bevise at de er gode nok for denne serien.

Søndag kommer Randesund som er á poeng med ØIF. Da disse lagene møttes sist, gikk ØIF på et stygt tap, hele 15 mål. Det er et revansjelystent ØIF som står på banen søndag kl 16.30.

La oss komme å heie på gutta i sesongens siste kamper, for her står det om medalje!